CAMIONS_edited_edited.jpg
 

CONTAINER TRANSPORT

Transport Robbyns zet zich in om de klus te klaren, vooral als het gaat om containers. U kunt erop rekenen dat wij professioneel, snel en efficiënt zijn en ervoor zorgen dat u bij elke stap in het proces tevreden bent.

REEFER TRANSPORT MET GENSET

Onze Genset chassis zorgen ervoor dat ook onderweg uw reefer container koel blijft.

Terberg

Transport Robbyns beschikt over 2 terminal trekkers.   Deze zorgen voor vlotte afhandeling van ons intern transport tussen onze containerterminal en onze nabijgelegen klanten.

HUIFWAGEN

Wij hebben ook huifwagens ter beschikking.   Dit maakt dat lossen en laden langs de zijkant perfect mogelijk is.  Daarnaast biedt ons warehouse de mogelijkheid om uw container over te laden in een schuifgordijn.
Omgekeerd kan ook: wij halen uw vracht op met schuifgordijn en laden en stuffen uw container klaar voor export.

IMG_1728.jpg

TERMINAL

 

Container Terminal

Transport Robbyns beschikt over zijn eigen containerterminal.   2 kalmar stackers zorgen voor een vlotte en snelle behandeling van uw containers.   Dit biedt tal van mogelijkheden en verhoogd de flexibiliteit. 
Vooral gezien de enorme congestie in de Antwerpse haven,  is deze eigen terminal een enorme troef.   Indien u meer info wenst over onze mogelijkheden, contacteer ons gerust via het contactformulier.
Wij kunnen alle types containers behandelen en beschikken over de mogelijkheid om uw reefer container in te pluggen.
Daarnaast zijn wij ook voor meerdere rederijen erkend depot en kunnen wij vanuit ons depot zorgen voor een vlotte en snelle bediening.

Fumigatie Zone

Door onze goedgekeurde fumigatie zone kan uw container zonder probleem gefumigeerd worden op onze Terminal.

Inplug mogelijkheden

Onze Container Terminal heeft ook de mogelijkheid om reefer containers in te pluggen. Zo blijft uw container 24 op 7 gekoeld.

Kaai.jpg

WAREHOUSE

 

Opslag

Transport Robbyns beschikt over een "Custom Approved Warehouse". 
Hierdoor kunnen wij zonder problemen goederen in transit opslaan. Opslag van goederen, Lossen / Stuffen van containers, Cross docking en palletiseren van goederen... we doen het allemaal!

Overbeladen Containers

Op onze terminal kunnen we het gewicht van uw container meten. Wanneer het maximale laadvermogen wordt overschreden, kunnen we een deel van uw lading lossen om het maximaal toegestane gewicht te respecteren. Door deze extra service kunnen onze klanten de containers op het schip krijgen zonder het risico te lopen geblokkeerd te raken door overgewicht. Geen extra transport nodig om de container te lossen, wegen en lossen gebeurt hier. Dit verlaagt niet alleen de kosten maar verhoogt ook de veiligheid.

Transport Robbyns

Volgen

  • Google Places
  • Facebook
  • Instagram

Contact opnemen

+32 (0)3 866 04 21

Adres

Schoonmansveld 26,

2870 Ruisbroek,

Belgium

©2020 door Transport Robbyns. Verkoopsvoorwaarden