top of page

Info

Maak kennis met Transport Robbyns

Na de Tweede Wereldoorlog bombardeerde grootvader Robbyns de familienaam tot dé lokale referentie in transport en logistieke dienstverlening. Zoveel jaren later puilt de laadruimte uit van de ervaring en de knowhow die de firma Robbyns tot op vandaag al bij elkaar reed.
Met intussen een 50-tal werknemers op de teller kiest u met Transport Robbyns voor een veilige en stabiele partner die méér doet dan uw lading van punt a naar punt b brengen. Zoals u een goed imago bezorgen bijvoorbeeld. Want als wij uw lading veilig op haar bestemming brengen, overladen uw klanten u met complimenten.

oude_doos.png
CAMIONS_edited.jpg

ONZE TROEVEN

  • Robbyns levert u een totaaloplossing. En vinden we niet direct een oplossing, dan zoeken we samen met u tot we ze gevonden hebben.

  • Een uitvalsbasis op een halfuurtje van de haven van Antwerpen. Da’s een goedkoper alternatief qua opslag, overslag en distributie. En u profiteert er mee van.

  • Uw planning is onze planning. U krijgt dus een flexibele service die ervoor zorgt dat uw goederen altijd op tijd op hun bestemming zijn.

  • Een modern wagenpark voor alle gangbare containertypes, met een minimum aan risico’s.

  • Een eigen onderhoudsdienst grijpt direct in bij eventuele problemen. Resultaat: kortere wachttijden, snellere service.

  • Een eigen track & trace systeem vertelt u precies waar uw goederen zich bevinden.

  • Robbyns biedt u een totaaloplossing: u kan bij ons terecht voor een totaalpakket. Vervoer, laden of lossen van uw container, correct stuffen, douane entrepot, stockeren van uw goederen in ons depot of op onze containerterminal, inpluggen van uw reefer container: het kan allemaal ! U hoeft geen beroep te doen op diverse partners, u kan met al uw vragen en noden bij ons terecht op 1 adres. Dit biedt heel wat voordelen!  

Wil je meer over ons weten? Neem vandaag nog contact op.

Info: Kenmerken
bottom of page